Sider

Translate

onsdag den 21. december 2016

Julekalender || 21. December

Hi! 

Så er halvdelen af ugen gået og juleaften er lige rund om hjørnet!
Jule stemningen er i top efter en arbejdsdag med julehorn musik der strømmede ind af døren ude fra gågaden fra folk der var klædt ud som juletræ, nisser og snemand! Det var et magisk syn siger jeg dig!

Men hvad der gemte sig bag dagens låge?? ja lad os se engang. 




Dermalogica Daliy microfoliant 13 g

En meget mild ansigts peeling jeg selv lærte at kende dengang jeg to kosmetiker uddanndelsen, og den kan sagtens bruges på meget følsomt hud. 

Den er lavet af ris enzympulver, der skal blandes med lidt vand for at lave en blød og skummende skum, der så skal masseres ind i huden.

Den er kendt som en kemisk peeling, da den ikke har de grove korn som så mange andre peelinger, men denne her skal bare ligge lidt på huden og så kan man massere den ind i huden uden at mærke til nogen irritation. 

Den indeholder en blanding af salicylsyre, til at bekæmpe pletter og udbrud men sine antibakterielle egenskaber, mens grøn te og kolloid havregryn er med til at berolige huden og lindre enhver rødme, hvilket gør at du nemt kan bruge den før du tager makeup på. 

Den kan også bruges på læberne som en læbeskrub, fordi den er så mild.
Du blander den op med lidt vand, kommer det på læberne, lader det sidde i ca. 30 sekunder og så massere du i små cirkler på læberne og skylder det af til sidst, og så kan du komme en flot og plejende læbestift eller læbepomade på, og så er du kysseklar! 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar